Toon incl. BTWToon excl. BTW

ColorFabb nGen

Home/Colorfabb, nGen, Filamenten/ColorFabb nGen
ColorFabb nGen

ColorFabb nGen

From 29.71 Excl. BTW

Met nGen heeft Colorfabb een filament op de markt gebracht, welke functionele eigenschappen heeft, er verbazingwekkend goed uitziet en gemakkelijk print. Met een glass transition temperatuur van 85ºC heeft het bijna de dubbele hittebestendigheid van PLA.
Ngen is een allround materiaal, geschikt voor alledaagse printopdrachten. Daarnaasdt is de mechanische performance erg goed, waarmee het bijvoorbeeld geschikt is voor huishoudelijke objecten, speelgoed en consumer electronics. De hittebestendigheid maakt het daarnaast geschikt voor toepassingen in verlichting.
Als laatste beschikt het over hele mooie, heldere kleuren, die je ergens anders niet snel zult tegenkomen.

Uitstekende kwaliteit
Geproduceerd in Nederland

Vertrouwd 3d printer kopen

From 29.71 Excl. BTW

From 29.71 Excl. BTW

Description

Description

ColorFabb 3D filamenten

Wil je 3D filament gebruiken dat écht bij de beste soorten hoort, kies dan voor ColorFabb. Deze Nederlandse fabrikant levert hun materialen over de hele wereld en staan overal bekend als premium leverancier.

Wat maakt ColorFabb filamenten zo bijzonder?

De kwaliteit van deze 3D filamenten is ontzetten hoog. Beduidend hoger dan de materialen van de meeste concurrenten zelfs. Dat komt omdat de fabrikant continue onderzoek doet naar de grondstoffen die gebruikt (zouden kunnen) worden. Daarnaast worden er veel testen gedaan met tientallen 3D printers in hun laboratorium.  Met deze filamenten kun je automotive onderdelen printen, daar zijn ze bij uitstek geschikt voor. Ook dat is een teken van kwaliteit.

nGen productlijn

nGen is een merk van ColorFabb dat erg functionele eigenschappen heeft en er super mooi uit ziet. De glass transition temperatuur is maarliefst 85 graden en daarmee ongeveer twee keer zo hoog als PLA. Dit materiaal zal dus veel later beginnen te smelten of zacht worden. Met nGen kun je ook heel goed huishoudelijke voorwerpen printen. Het is stevig, ziet er goed uit en blijft lang mooi. Vooral de zwarte variant is erg populair voor huishoudelijke voorwerpen.

PLA/PHA productlijn

De PLA/PHA serie van ColorFabb is een duur hun zelf gemaakte mix van materialen die je nergens anders zult vinden. Dit is een uitgekiende mix om een filament op de markt te brengen dat werkelijk sublieme prints oplevert.

Levering van ColorFabb filamenten voor 3D printers

Zoals alle filamenten wordt ook deze per spoel geseald om aantasting tegen te gaan. De verpakking is altijd een stevige doos van karton en ook bij het verzendklaar maken houden we rekening met het fragiele karakter van de producten. Zo doen we ons best om het materiaal altijd zo keurig mogelijk bij je af te leveren zodat jij er super mooie 3D prints van kunt maken van hoge kwaliteit.

Extra informatie ColorFabb nGen

Extra informatie ColorFabb nGen

Materiaal nGen
Kleur Zwart
Diameter 1.75mm, 2.85mm
brand ColorFabb
lengte bij 1.75mm 250 meter
lengte bij 2.85mm 90 meter
print-temperatuur 220°C-240°C
platform-temperatuur 60 – 80°C
tolerantie bij 1.75mm 0.05mm
tolerantie bij 2.85mm 0.05mm
dichtheid 1.20 g/cc
netto-gewicht 0.75 kg
bruto-gewicht 1.1 kg
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ColorFabb nGen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top